Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

CuraNed Zorghulpmiddelen is een onafhankelijke onderneming die hulpmiddelen op het gebied van wonen en mobiliteit levert. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijk contact. Mensen optimaal laten functioneren met inzet van zorghulpmiddelen en kennis is de bakermat van CuraNed.
Het gaat hier om producten zoals verpleegbedden, rollators, rolstoelen, krukken etc. Wij leveren deze hulpmiddelen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking.

Een hulpmiddel nodig?

Wij verzorgen de uitleen voor alle zorgverzekeraars. Curaned heeft met alle verzekeraars afspraken over zorghulpmiddelen en verpleegartikelen zoals een hoog/laag bed, rolstoel, toilet- of douchestoel, toiletverhoger etc. De exacte voorwaarden verschillen per zorgverzekeraar.

Niet alle hulpmiddelen worden meer vergoed. De eenvoudige loophulpmiddelen zijn uit de basisverzekering en de AWBZ gehaald. Dit betekent dat o.a. rollators en krukken gehuurd moeten worden.

Wilt u een zorghulpmiddel lenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met uw zorgpas en een mediche indicatie kunt u bij ons kosteloos zorghulpmiddelen lenen.
Geen medische indicatie? Maar u wil toch graag gebruik maken van zorghulpmiddelen. Ook dat is mogelijk. Naast zakelijke klanten kunnen tevens particulieren bij ons terecht.